Shinobis 2

Metin2

0 votes

16 clicks

Page: http://shinobis.mt2.ro/

Rank: 389. GLOBAL 233. Metin2


Level max : 120 Reborn System PVM Easy No Alchemy No Lycan Daily gift


Tags: 4Fun PvP Easy Medium

V4C Enabled: NO Added by: Delta Uchiha Created: 10.12.2020 Last update: 10.12.2020


⛩** ׺°”˜”°º× Uchiha Shinobis Community ׺°”˜”°º× **⛩

De peste doi ani comunitatea **Uchiha Shinobis** este alături de voi pe platformele și jocurile voastre preferate .

Fondatorul acestei comunități, Delta Uchiha, împreună cu echipa STAFF încearca să vă încânte cu diferite AMV-uri pe Instagram, Tik Tok, YouTube și Evenimente de Jocuri, Artwork, Miss & Mister plus multe altele pe Serverul de Discord a comunității.
Suntem prietenoși cu toată lumea binevoitoare însă toxicitatea nu o tolerăm, de aceea încercăm să avem o comunitate cât mai unită și activă.

**–».-.- Misiunea noastră -.-.«–**

Misiunea noastră este de a încerca să construim o comunitate prietenoasă unde lumea se poate juca, socializa dar și dezvolta prin activitățile și evenimentele organizate de către Uchiha Shinobis.

**–».-.- Facem ceea ce ne place -.-.«–**

Cu toții ne dorim să facem ceea ce ne place, tocmai din acest motiv comunitatea noastră vă ajută să vă petreceți timpul așa cum doriți : jucându-vă, socializând și punem accent pe creativitate și activitate.

You may also like:

EmpireWorld2 Nivelul maxim 120 Status maxim 90 Ratele serverului EXP/YANG/DROP 200% Rata fierarului 35-100% Limita de yang este de ...
Metin2Darck Salut. Incepand cu data de 01/11/20 va asteptam pe cel mai nou server de metin 2 pvm medium care se va deschide. Va asteptam pe pa...